s
// A Little Memories :)

Nur Hafiza Binti Hamidi
Kedah Darul Peace
26 December 1994
Zulhilmi Zabandi

his MINE and ONLY mine ! ilove him so damn much^^
Daisypath Anniversary tickers

my dear stalkers , tinggalkan jejak anda kat sini okay ? thankyou ;)




|
- rinduuuuu :'( -
Friday, 9 December 2011 | 9:49 pm | 0 comments

ohaiyoo ! :D kabare awok smuwa ? aq kat sini sehat laa jgak , huhu .
bosan laa kat rumah cuti2 neh .
tunggu nak g bcuti lambat ag , sekarang tgh bosan bagai nak M.A.T.I . haha .
okay-2 , skg dah bulan dec , bulan klahiran aq . huahua .
err , perlu ke gtao ? lantak laa kan -,- huhh 

act , taon depan aq dah tak skolaa . lepasan SPM laa katakan , harharr .
adeq-2 , please jgn jeles c(:
lepas neh dah tak pegi skolaa , dah tade ag hw , HAHA .
bahagia nokk ! tade laa nak kena denda lg kann ?
okay , aq nak gtao , yg aq dah start RINDUKAN sgala bagaii kat skolaa :(
rindu kawan-2 , ckgu-2 , kat macik n pacik kantin , pak guard , 
macik cleaner , krani skolaa , tukang kebun n glanggang bdminton  . HAHA .

nmpak tak ? aq sedang merindui smuwa to . hihii
over je kann ?
okay , aq rindu nak gelak n gadoh-2 dgn classmate aq .
lepas neh aq nak gadoh dgn sp kat umah ?
just dpat buli kucing aq . okay ? HAHA .
rindu nak gosip-2 sgala bagaii yg tak kena kat dlam mahupon luar skola :P

lagi ?
okay , rindu nak kena denda dgn Mr.Lau . HAHA .
dia ckgu fizik aq , ckgu yg paling garang kat dlm dunia nehh . bhaha
bukan senang nak jadik pemes kat skola kot wey . aagaga .
kalau masa Mr.Lau je , pagi-2 pegi skolaa ,
mesti tggalkan hw ckgu-2 laen , utamakan FIZIK dulu :)
kalau malas sgt nak buat , bdak sc1 n sc2 akn tkar-2 keje , 
okay , yg neh TIPU SUNAT nmanya . HAHA .
takot nak kena dnda laa katakan !
tapi mcm mana pon kena jgak , sbb tiap kali kelas dy ,
dy akan buat kuiz , ta dpat jwab , glanggang bdminton laa jwabnya .
HAHA . rindu gylaa kat Mr.Lau .
rindu nak dgr pkataan "bodoh , otak kayu , NG , LC punya orang ,
sohaii , ajar sribu kali pon tak reti lagi . mimpi selalu !!!!!!
HAHA . aq akan ingat pkataan to smpai bila-2 .
even kdang-2 mnyakitkan aty , tp to laa yg pling best kann ?
imissyou Mr.Lau , ngee :')
sedih tgok sir nanges time mjlis restu ary to .
insyaAllah , fizik A+ dlam tgn :)

okay , to je yg mampu cter , idea daa abes . sory , HAHA .
adeq-2 yg still skolaa to , blajo rajin-2 k , jgn smpai nyesal je nanti :)
cehh , nasihat uwg memang pndai , tp diri snirik pon taa betol . HAHA .


#yg hudus to laa aq . HAHA . iloveyouu budak-2 5science2 :)
credit to ;
- ashap -
- apex -
- hazwan -
- akim -
- yom -
- ewarn -
- haris -
-nurien -
- fyza -
- ikah -
- waniey -
- tykah -
- dian -
- edah -
- ecah -
NOTA HATI : okay , entry kali neh bagaikan meminta kaki . HAHA . babaii :)


thanks you for reading :)