s
// A Little Memories :)

Nur Hafiza Binti Hamidi
Kedah Darul Peace
26 December 1994
Zulhilmi Zabandi

his MINE and ONLY mine ! ilove him so damn much^^
Daisypath Anniversary tickers

my dear stalkers , tinggalkan jejak anda kat sini okay ? thankyou ;)




|
ramadhan kembali lagi :)
Saturday, 21 July 2012 | 1:17 pm | 0 comments

Alhamdulillah , syukurlah ! sempat jugak kita bertemu dengan Ramadhan yang mulia neh kan ?
hari neh hari first puasa :) tapi takdak lagi dugaan yang melekat kat aku hari neh . huhu
okay , actually puasa neh bukan setakat menahan diri dari makan dan minum je ,
mulut , mata dan telinga kita pon wajib berpuasa tau , hewhewww :'O

so , aku nak jadik budak baik satt bulan puasa neh .
takmau wat jahat lagii , lepas raya insyaAllah laa , kikiki .
seronok sangat bila teringat zaman kuno dulu .
lepas berbuka jaa mesti sibuk tolong abah pasang pelita sebab nak main mercun :D
seronok ouhhh ! tapi sekarang dah tak boleh main pulak , sedih k sedihhh ;(

agak-agak raya tahun neh best ke tidak ? hmm taktau laa kan .
bagi aku raya yang sebelum2 neh memang tak best langsong -,-
hope tahun neh boleh sambut raya puas-puas laa kan ? hewheww

okay , stop sampai sini dulu .
to all muslim , Salam Ramadhan yeeeeeeeee :)
puasa jangan tak puasa pulakk ! haha .

hambek nehh !

dah sahur to jangan lupa niat puasa pulakk :)
NOTA HATI : hope puasa tahun neh akan memberi seribu makna kepada kita semua , Amin Ya Robbal A'lamin :)



thanks you for reading :)