s
// A Little Memories :)

Nur Hafiza Binti Hamidi
Kedah Darul Peace
26 December 1994
Zulhilmi Zabandi

his MINE and ONLY mine ! ilove him so damn much^^
Daisypath Anniversary tickers

my dear stalkers , tinggalkan jejak anda kat sini okay ? thankyou ;)




|
-..-
Tuesday, 26 March 2013 | 5:03 pm | 0 comments
selamat petang , hahahahhahahahahhahahahha -,- panaih woi petang-petang neh , nak tydoq pon tak boleh , nak buat homework-homework hat cikgu bagi to pon tak boleh , not in mood la katakan -..- kihkih~ sebenaqnya kan , sekarang neh , macam-macam krisis mai , tak kira dimana jua berada , lahaiii apakah masalah mereka-mereka to ? :/ perlukah nak kata macam to ? hmm , aku pon taktau pasepa kita dah tak rapat macam dulu lagi dah :) sorry kawan~ aq dgn dia takdak mksud pon nak jauhkan diri dari hampa semua , tapi tolong laa , jangan jadi TALAM DUA MUKA , dengan orang neh hampa mengata kat orang to , dengan orang to hampa mengata kat orang neh , hmmm , kalau takdak aq dgn dia pon hampa okay jaa , hampa happy ja ? hampa boleh jaa buat apa-apa tanpa kami dua kaaannnn :') good luck KAWAN :* :*


#-..-


# :'D

NOTA HATI : Sekian, terima kasih :P


thanks you for reading :)